Горещи новини

Най-популярните турски сериали за 2020 година

Най-популярните турски сериали за 2020 година

В тази статия ще Ви представим някой от най-популярните турски сериали за 2020 година.

1. „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul)

Епизодите на турският сериал Безмилостен град разказват за съдбата на една майка и нейните три деца. Тя се казва Сехер и живее заедно със своята свекърва Нериман, двете си дъщери Джерен и Джемре и своя син Дживан. Те живеят бедно в град Антакия. След като домът им изгаря те се преместват в имението на Агях Карачай в Истанбул, където Сехер започва работа като домашна помощница. Другият главен герой Агях е богат бизнесмен с не лека съдба. Той се грижи за племенника си Недим, който е инвалид. Разбирайки че е много болен Агях желае да намери жена за своя племенник. Когато дъщерите на Сехер пристигат в дома му, Агях вижда надежда, че най-накрая това ще се случи. Джемре, която е по-голямата сестра симпатизира на Недим и дори му помага като се грижи за него. Това ще прерасне в силна обич, но Шениз (съпругата на Агях) е решена да попречи на това и да изгони Недим от дома си. Други персонажи в Безмилостен град са Джен и Дамла, които са децата на Агях и Шениз.

2. „Неверният“ (Sadakatsız)

Сюжетът в този турски сериал разказва за семейство, състоящо се от трима души, живеещи спокоен живот. Техният съюз е като сбъдната приказка, която за един ден се превръща в кошмар. Ася случайно открила кичур от женска коса върху шала на мъжа си Волкан. Вярвайки че съпругът й и изневерява, в сърцето й веднага се изпълва с подозрение. Преди този инцидент Ася никога не се е съмнявала в лоялността на любимия си съпруг, но сега има основания да мисли за най-лошото. Тя започва да мисли какво да прави по-нататък, ако всичко това се окаже вярно. В крайна сметка, ако съпругът й непрекъснато изневерява с друга жена, тя няма да може спокойно да го погледне в очите. Тогава героинята ще трябва да вземе много трудно решение. Или ще прости за предателството или ще подаде молба за развод и завинаги ще изтрие този човек от живота си. Ася осъзнава, че много обича Волкан и че те винаги са живели щастливо. Но как може да се прости такова предателство, ако наистина съществува? Така тя решава да не взема прибързани решения и започва да следи Волкан, за да разбере истината.

3. „Блокът на невинните“ (Masumlar Apartmanı)

Сюжетът на този турски сериал разказва за двете сестри Сафия и Гюлбен. Те се опитват да изградят живота си по най-добрия начин, но засега нищо не се получава. Момичетата имат брат на име Хан и болен баща. Само благодарение на своят брат те успяват по някакъв начин да се справят с ежедневните си проблеми. Хан отива на работа всеки ден, а след това се връща у дома и се грижи за семейството си с всички сили. Поради факта, че той посвещава цялото си време на семейството си, младежът така и не успява да уреди личния си живот. Хан постоянно мисли за съдбата си, защото понякога му се струва, че нищо не е наред. Може би има и други хора, които също живеят живот, който всъщност не им принадлежи?

4 „Лекарят чудо“ (Mucize Doktor)

Тази поредица, която е част от съвременните турски сериали, разказва за лекар с психични увреждания, а именно със синдром на Савант и аутизъм. Неговото име е Али и живее в малко селце. Поради факта, че момчето е родено с увреждания, баща му го изпраща в сиропиталище. След време той завършва медицински университет, а след това се превръща в невероятен хирург в една от престижните частни клиники. Там всеки ден се сблъсква със скептицизъм от страна на пациентите и възхищение на колегите си.

5. „Мистър грешен“ (Bay Yanlış)

В епизодите на този турски сериен филм се разказва за историята на двама напълно различни по характер мъж и жена, които по чудно стечение на обстоятелствата са се срещнали и са се влюбили един в друг. Озгур Атасой е млад и красив мъж на около 30 години, който води свободен начин на живот. Той не приема връзкиет на сериозно, след като е направил грешка итъй като е спрял да се доверява на жените, защото е бил предаден. Той е собственик на един от най-популярните барове в Истанбул. Езги е млада жена, която е негова противоположност. Тя приема всичко на сериозно, опитва се да помогне на всички, дори да е необходимо да се жертва. Освен това вярва в голямата любов и иска да създаде уютно семейно гнездо. На 30-годишна възраст Езги изпада в отчаяние, вярвайки че времето изтича, а все още не може да намери правилния мъж. Веднъж Озгур, с когото се познават отдавна, се ангажира да й помогне – той ще й обясни какви грешки допуска и как да се държи с мъжете. Озгур обучавайки Езги как да общува с противоположния пол се влюбва в нея…

6. „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı)
Тази многосерийна продукция, която е част от увлекателните романтични турски сериали разказва историята на младото момиче Еда Йълдъз, което мечтае да получи престижно образование и впоследствие добра работа, която ще помогне на семейството й да се справи с финансовите затруднения. Тя не може да осигури сама парите нужни за обучението си. Това няма да я откаже от мечтата й, за това решава да потърси помощ от частни фондации. Млад човек на име Серкан Болат отговаря на нейната молба. Семейството на главния герой на турския сериал „Почукай на вратата ми“ притежава голяма компания и решава да осигури стипендия за Еда. Минава известно време и по някаква причина Серкан започва да намалява частната стипендия за момичето. Еда решава да разбере защо се случва това. Тогава Серкан поставя условие за Еда и ако тя го изпълни, той ще върне пълното финансиране за по-нататъшното й обучение. Условието е Еда да играе ролята на годеница на Серкан и да казва на всички, че уж са сгодени. Момичето е шокирано от поставеното й условие, но прекрасно знае, че няма друг избор, освен да се съгласи. Когато двойката започна да се преструва, че е влюбена, никой от тях не би могъл да си помисли, че тези чувства наистина ще започнат да се появяват помежду им. Двамата ги очакват много невероятни и шеметни приключения.Идва момент, в който започват да разбират, че наистина са дълбоко влюбени един в друг и искат да живеят бъдещ и щастлив живот заедно. Серкан има съперник на име Каан, който ще създаде много проблеми на влюбените.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Най-популярните турски сериали за 2020 година"

Твоят коментар