Горещи новини

Мрежата изригна сред поредната издънка на Билалов: Абсолютна гавра! Скоро ще изчезнете от екран

Мрежата изригна сред поредната издънка на Билалов: Абсолютна гавра! Скоро ще изчезнете от екран

Този юбилеен сезон на „Стани богат“, който вече гледаме в ефира на бТВ, си спечели доста негативни коментари от началото си.

Недоволството е основно срещу водещия Михаил Билалов, който един път е обвиняван в това, че помага на играчи, които са му симпатични, или пък, напротив, нарочно проваля участниците, които не харесва.

Напрежението в епизодите на предаването от 24 и 25 февруари стигна до своята кулминация след страхотната игра на Огнян Велинов от Добрич.

Впечатляващият участник достигна до 13 въпрос за 30 000 лева! Какъв беше въпросът за 30 000 лева?

„Какво повредило пръстите на дясната ръка на сатуята на Христос в Рио де Женейро?“

а) дрон

b) въжета на алпинисти

c) мълния

d) градушка

Огнян Велинов Стани Богат

Велинов използва последния си жокер „Обади се на приятел“ и се обади на сина си. Жокерът му използва Google, което е позволено от правилата, и в последния възможен момент каза верния отговор, а именно мълния.

За съжаление Огнян не успя да го чу, за разлика от водещия Билалов, както и голяма част от публиката, които чуха какво каза синът в слушалката.

„Аз чух, но нямам право да ти кажа“, беше коментарът на Михаил Билалов.

В крайна сметка Огнян Велинов не пожела да рискува и се отказа от играта, а беше на ръба от това да стане първия участник за сезона, който да отвори въпрос за 50 000 лева.

В социалните мрежи нападнаха водещия на Стани Богат Михаил Билалов:

„Когато спирате по такъв начин играчи като Огнян, а ни пробутвате участници, които са отишли да изкарат по една заплата, рейтингът на предаването ще върви в посока само надолу. Да, вярно е, че ще спестите някой лев, но да не се учудвате, ако изчезнете от ефир поради нисък рейтинг.“

„Да не повторите , какво е казал приятел по телефона , е все едно да покажете процентите на публиката за три секунди и да ги скриете. А за човека ме е яд, толкова е умен и как може мълния и дрон да са му еднакви отговори. Дронът е пластмаса , как може да счупи паметник“

„Никога опитът да бъде спрян играч не е бил толкова грозен. Преди все си мислех, че е малшанс никой да не е печелил голямата награда, в България имаше страхотни играчи, а въпросите са наистина трудни нагоре. Сега съм убедена, че не е така. Това беше абсолютна гавра и смятам, че трябва да бъде отнесено към собствениците на франчайза на предаването. Бяхте любимото ми предаване, изгубихте ме… грозно!

Този човек, ако беше спечелил тези пари, нямаше да изгубите, а щеше да спечелите. Въпросът трябва да получи гласност, преди да бъде заметено всичко.“

Какво мислите?

Be the first to comment on "Мрежата изригна сред поредната издънка на Билалов: Абсолютна гавра! Скоро ще изчезнете от екран"

Твоят коментар