Горещи новини

Миро избухна: „Кой не скача, е червен“, а глупаци такива?! Плачете за Бай Тошо!

Миро избухна: „Кой не скача е червен“ а глупаци такива?! Плачете за Бай Тошо!

Към днешна дата Миро Каризмата смята, че Жан Виденов е бил изигран от свои и чужди!

Певецът Мирослав Костадинов, когото цяла България познава под псевдонима Миро Каризмата, не може да понася Бойко Борисов и това е ясно, но той е сред малкото хора, които не обвиняват за всичко комунизма. Напротив, поп идолът на тийнейджърките гледа реално на нещата и си прави реална оценка за тях.

„Едно време крещяха „Кой не скача, е червен“ и си мислеха, че ще спасяват България. Сега същите тези хора се чувстват като глупаци и искат Бай Тошо да се върне.“, смята Миро.

Миро отново взе отношение в политиката

Той е на мнение, че единственият честен политик в България по време на прехода е Жан Виденов. Само той не е откраднал нищо и е искал наистина да помогне на държавата си, пише Frognews.bg.

„Баща ми беше на протестите през Виденовата зима, аз тогава бях войник, Сега си давам сметка обаче, че на Жан Виденов са му скроили номер хора от партията му и извън нея, защото само той не е искал държавата да се разпродаде.“, споделя още поп певецът.

Той не разкрива дали е гласувал за Жан Виденов на 11 юли, но по думите му се разбира, че няма да е изненада, ако го е направил.

Изпълнителят на „Гълъбо“ е категоричен, че Бойко Борисов не е бил за премиер и е радостно, че вече не е. Той го оприличава на мутра, при това мутра от най-долните етажи.

Миро не дели хората на „десни“ и „леви“, на русофоби и русофили. За него важното е да мислят за България, а политиците ни от последните три десетилетия мислят единствено за своя джоб.

Източник: Зона 98

Какво мислите?

Be the first to comment on "Миро избухна: „Кой не скача, е червен“, а глупаци такива?! Плачете за Бай Тошо!"

Твоят коментар