Горещи новини

Майка и нейните 4 дъщери взривиха нета с пищните си форми (Снимки)

Майка и нейните 4 дъщери взривиха нета с пищните си форми (Снимки)

„Момичетата Маршал“ – майка и четири от дъщерите й – са жените с най-много операции за уголемяване на бюста във Великобритания, пише в. „Сън“.

Майка и 4 дъщериШантал Маршал и дъщерите й Ема, Рипли, Тери и Тара с гордост показват пищните си форми и вече са истински знаменитости на Острова. Петте жени в семейството вече са направили общо 13 операции с цел по-големи гърди – на обща стойност над 50 000 паунда.

Жените МаршалЕдрогърдите дами от Къркби имат общо три литра силикон в бюстовете си.

Майката е постигнала впечатляващия размер 32GG (по британската номерация) с четири операции. На същата пищност благодарение на три корекции се радва и най-голямата й дъщеря Ема. 21-годишната Рипли демонстрира размер 32DD след една операция, а 26-годишната Тара – 34F след две. С най-внушителен бюст обаче може да се похвали 27-годишната Тери – размер 34HH, постигнат с три операции за уголемяване.

Едрогърди мацкиЕдинствената представителка на нежния пол в семейството, която все още е с естествен бюст, е 14-годишната Бритни.

Девойката обаче обожава вида на по-големите си сестри и вече живее с нагласата, че когато стане на 18, незабавно ще легне под ножа. Въпреки крехката си възраст Бритни вече се изрусява, за да наподоби поне отчасти външността на своите каки.

53-годишната Шантал Маршал, която освен петте дъщери има и четирима синове, си прави първата корекция на бюста през 1996 г., след като установява, че многобройните раждания са се отразили неблагоприятно на фигурата й.

С течение на времето, подрастващите й дъщери започват да копират майка си, за да се стигне до там, че днес ги сравняват с риалити звездите от САЩ Кардашиян, известни с обсебването от външността си.

Източник: бтв

Какво мислите?

Be the first to comment on "Майка и нейните 4 дъщери взривиха нета с пищните си форми (Снимки)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*