Горещи новини

Маги Халваджиян: Стига крайности за Путин! Направи го, защото се почувства опрян до стената!

Маги Халваджиян: Стига крайности за Путин! Направи го защото се почувства опрян до стената!

Маги Халваджиян не иска да сравнява Путин с Хитлер, разбра На Кафе!

„Не бих сравнил Путин с Хитлер, това са крайности. Стига с тези крайности! Аз така не бих се изразил. Путин направи това, което направи, защото защитава интересите на Русия, а от много време се чувства опрян до стената. Е, в един момент нещата ескалираха и той показа сила и мускули“, това заяви Маги Халваджиян по повод войната Русия с Украйна.

Маги е категоричен, че няма да каже лоша дума за никой от двата народа. Защото има огромен брой прекрасни приятели руснаци, както и много приятели украинци. Според него обаче този конфликт ще доведе до много сериозни икономически последици за всички, в това число и за Русия.

„Русия е огромна сила, огромна. Но най-вече военно, не толкова икономически. А резултатите от тази война ще бъдат най-вече такива“, каза Халваджиян. И допълни, че да – атомната бомба със сигурност ще избухне някой ден, но виновникът няма да е конкретно и еднолично Владимир Путин.

„Може да е сега, или след три, пет години, но това ще се случи. Защото светът е проблемът. Светът озверя, хората се овълчиха, управляващите се побъркаха, мислейки се за богоизбрани. И тук не говоря за Путин, говоря за политиците на цяла Европа, на Америка…

Да вземем нас, българите. Има ли една тема, по която да не сме се плюли и мразили?!

Правим го сега, настървени като хиени, правехме го и преди. То не беше темата за забраната на пушенето, то не беше тази за ваксините, сега това – никога ние не сме единни. А това са тежките комплекси на малките хора, които сами си насаждаме“, смята Маги Халваджиян.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Маги Халваджиян: Стига крайности за Путин! Направи го, защото се почувства опрян до стената!"

Твоят коментар