Горещи новини

Кюстендилеца: Предателят ще бъден сочен с пръст на Българска армия

Кюстендилеца: Предателят ще бъден сочен с пръст на Българска армия

Един от тарторите на агитката на ЦСКА в Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца говори обширно по актуани теми, свързани с „червения“ клуб, видя На Кафе.

Идеята на създателите на видеото е да се покаже, че феновете на Сектор Г всъщност „не са толкова страшни“. Те подготвят мини-поредица за привържениците на ЦСКА, в която ще има епизоди, посветени и на жените, и на децата от Сектор Г.

„За мен нещата са комплексни – не е важно да си лидер, а трибуната да върви нагоре. Да правим хубави хореграфии, да пеем добре и да подкрепяме отбора- за мен това е начин на живот, не го разделям на позитиви и негативи. Първият ми мач беше 98-а година. ЦСКА срещу Молде, бихме ги 2:0. Един от най-яките ми спомени от мачове“, започна Кюстендилеца.

„Пътят до това да стана лидер на Сектор Г е много дълъг – пътувания, радостни и тъжни моменти, много емоции. ЦСКА е нещо велико. Много силни емоции съм изпитвал с ЦСКА, но може би една от най-силните е Купата, която взехме, когато бяхме във В група. Това бе магически момент не само за мен, но и за цяла „червена“ България. Уникално преживяване. Най-трудният момент може би е фалитът на ЦСКА“.

„Ние феновете от Сектор Г в последните години с много работа и много себераздаване успяхме да надминем себе си. За момента наистина сме най-добри, правим най-добрите хореографии, пеем най-добре от всички. Знам, че звучи нескромно, но сме без конкуренция в България. Организацията по хореографията – много безсънни нощи на една група от 20-30 човека, които са отдадени денонощно на каузата ЦСКА и работят за Сектор Г. За нас е трудно, но удовлетворението след като се получи хореографията е огромно“.

„ЦСКА е създаден да играе в Европа. След дълга 10-годишна пауза се върнахме там, където ни е мястото. Единственото, което не ми харесва от цялата ситуация и влизането в Лига Европа е, че няма да има гостувания, в които да покажем силата на Сектор Г. Домакинствата също ще бъдат пред ограничен брой публика и ще трябва да се спазват противоепидемични мерки, за които призовавам всички, които ще са на стадиона да ги спазват. Защото при първата издънка и при първото неспазване на мерките, ще бъдем наказани и без публика при следващите домакинства. Ние ще обявим какви са мерките в нашата фейсбук страница и на официалния сайт на клуба“, сподели още той.

„Армейската общност имаше нужда от този пробив. Мисля, че имаме големи шансове да продължим напред в Лига Европа и след Нова Година, което ще бъде уникално преживяване за нас.“.

„До колкото аз разбирам, ръководството и държавата са на финалната права по подписването на договора за стадиона. Надявам се в най-кратки срокове държавата и нашето ръководство да си свършат работата, за да можем да построим нашия нов дом, в който да израстват нашите деца. Това е много важно и мисля, че ще промени цялата идентичност на ЦСКА като клуб. Много е важно да имаме нов стадион, защото „Българска армия“ в сегашния му вид е почти неизползваем“.

„Неочаквано действие от негова страна за мен. Не ми е приятно по никакъв повод това, което направи. Имахме го за един от нас. В момента може би той ще е един от най-мразените хора на „Българска армия“ и ще бъде сочен с пръст като предател“, коментира още Иван Велчев по адрес на Кирил Десподов.

„Разградският футболен съюз, вече започвам така да го наричам, защото от най-малката до най-голямата комисийка, всичко е одушено от бизнесмена Кирил Домусчиев. Всеки мач играем срещу 14 противника. Това е битка, която е изключително неравна и съм сигурен, че дори Реал Мадрид и Ливърпул като дойдат по нашите терени, ще се намери как да се отреже главата дори на най-добрите футболисти в света. Тук е невъзможно да се играе нормален футбол. Миналата седмица играхме в Търново – трима от нашите футболисти бяха контузени нарочно. Не се прави така футбол. Нека оставят нещата да се решават на терена“.

„Трябва да направим всичко възможно да имаме добра посещаемост. Едни 5-6 хиляди на всяко домакинство за мен за задължителни за голям клуб като ЦСКА. Това е нашата битка до постигнем тези цифри. Важно е ЦСКА да бъде подкрепят във всеки един мач“.

„Искам да призова всички армейски фенове да имат сили, сърце и душа да подкрепят ЦСКА до край“, завърши Кюстендилеца.

Източник: Дспорт

Какво мислите?

Be the first to comment on "Кюстендилеца: Предателят ще бъден сочен с пръст на Българска армия"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*