Горещи новини

Криминален психолог изобличи публично Диана Димитрова: Тази дама лъже безогледно и й личи! (ето доказателствата)

Криминален психолог изобличи публично Диана Димитрова: Тази дама лъже безогледно и й личи! (ето доказателствата)

Криминален психолог с дълги години стаж разобличи публично Диана Димитрова.

Експертът Тодор Тодоров даде интервю, в което разгледа поведението на актрисата от началото на скандала с Юлиан Вергов и посочи доста несъответствия.

На първо място той заяви, че според него Диана прикрива основни неща по казуса или безогледно лъже, защото тя нито веднъж не назова името на нападателя си, когото постоянно наричаше „лицето“.

„Какво лице, какво тяло?! Щом говориш пред цялата държава, щом твърдиш, че имаш 30 свидетели, щом вече и прокуратурата работи, защо не кажеш името?! Това говори за страх. Страх, че някой ден това лице може да те осъди за клевета и за укриване на факти, които са от огромна важност за процеса“, каза Тодоров.

Той призна, че е изгледал последното интервю на Димитрова, но е изгледал и нейни стари такива.

Само пред Светльо Иванов обаче тя е пипала косата си и си е играела с нея, когато й се зададе неудобен въпрос. А това, според експерта, се прави от човек, криещ нещо. Както и склонността да отговаря на въпроса с въпрос, а не с директен и конкретен отговор.

Тодоров останал с крайно лошо впечатление и от факта как една уж наранена жена, искаща справедливост, не спира да прави реклама на себе си, на книжките си и на изложбата си в момент, когато темата би следвало да е изцяло друга.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Криминален психолог изобличи публично Диана Димитрова: Тази дама лъже безогледно и й личи! (ето доказателствата)"

Твоят коментар