Горещи новини

Кошмарът на Борисов се сбъдна: Спират еврофондовете, Бойко пада до края на седмицата! (ВИДЕО)

Кошмарът на Борисов се сбъдна: Спират еврофондовете

Бойко Борисов и екипът му остават без основния си дивидент от властта, разбра На Кафе!

Краят на правителството в България наближава с бясна скорост. Протестите може да не успяха да свалят Бойко Борисов директно, но допринесоха много в тази насока.

Именно чрез тях Европа забеляза корупцията в страната ни. Тя бе обсъдена на заседание на ЕК и там има изключително интересни предложения. Най-важното от тях касае еврофондовете. Един от евродепутатите е предложил да бъдат спрени еврофондовете за България.

„Бях на протестите в София миналата седмица. Говорих с много хора там. Всички, които попитах какво може ЕС да направи, ми отговориха „спрете им еврофондовете“, защото тези пари не отиват за нуждаещите, а се крадат от политическия елит. Затова смятам, че точно това трябва да направим.“ – заяви евродепутатът, чието изявление ви предлагаме във видеото по-долу.

Вече има сериозни индикации, че предложението му ще бъде одобрено и още днес или утре ще влезе в сила. Това значи, че спрат ли еврофондовете, Бойко Борисов става политически труп и нищо чудно още в понеделник да обяви оставката си.

Обществена тайна е, че без еврофондове правителството няма стимул да стои на власт. Така че дните му начело на държавата са преброени. Счита се, че пачките евро, които бяха снимани в спалнята на Борисов, са събрани именно от еврофондовете. Това кара хората да негодуват, защото тези пари на практика са предназначени за целия бългаския народ.

Главата на Борисов пада заради милионите му в Израел!

Израелските тайни служби съобщават за огромна злоупотреба на българския премиер Бойко Борисов. По техни данни в доклад до САЩ става ясно, че той има няколкостотин милиона долара в банкови сметки в Израел. Сумата е скрита в клона „Hapoalim“ в Ливан Бейрут, съобщава сайтът Informiran.net.

Сметките са с биометрични данни, което означава, че Борисов лично се занимава с внасянето и изнасянето на пари от тях. Интересното е, че сметките растат на няколко месеца. Израелските тайни служби уличават българския премиер и в друга злоупотреба. Те твърдят, че той е скритият собственик на морски комплекс в Йордания, който е с размерите на Слънчев бряг у нас.

Съмненията за корупция при Борисов се засилват и от разследването на Европейската комисия. Вчера той бе привикан за разпит по сигнал на Елена Йончева, но не се яви. На 10 септември отново ще бъде извикан и ако пак се покрие, се очаква Европа да поиска официално оставката му.

Краят на Борисов наближава и за това свидетелства и отношението на САЩ към него. От безрезервна подкрепа американците вече все повече не пестят критики към него, което се засили още повече след началото на протестите.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Кошмарът на Борисов се сбъдна: Спират еврофондовете, Бойко пада до края на седмицата! (ВИДЕО)"

Твоят коментар