Горещи новини

Костадин Костадинов: Искам да ме мобилизират в Украйна, за да се бия за Русия!

Костадин Костадинов: Искам да ме мобилизират в Украйна за да се бия за Русия!

Костадин Костадинов не се страхува от фронта

Лидерът на „Възраждане“ не се страхува от военна мобилизация. Това заяви той пред Мартин Карбовски в покаста на журналиста в интернет.

Костадин Костадинов отново обяви тезата си, че настоящият парламент работи срещу България. Той е бесен от решението за военна помощ за Украйна. Решение, срещу което гласуваха само депутатите от „Възраждане“ и БСП.

Според Копейкин не е далеч и моментът, в който ще се поиска и изпращането на жива сила, която да се бие за Украйна. Той е сред най-застрашените, защото именно поколенията между 40 и 55 г. ще са най-търсените за война, понеже тези преди тях никога не са хващали пушка, а след тях вече не са толкова физически издръжливи.

Костадин Костадинов иска мобилизация за себе си

Костадинов обаче заяви, че ако бъде мобилизиран, няма да се бие срещу Русия, а ще премине на нейна страна доброволно. Той смята, че повечето българи ще направят същото.

Според него САЩ продължават да унищожават България и целта е нашата страна да се превърне в една фронтова зона. На всичкото отгоре ще се купуват още американски изтребители, при положение че предишните доставки още дори не са осъществени.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Костадин Костадинов: Искам да ме мобилизират в Украйна, за да се бия за Русия!"

Твоят коментар