Горещи новини

Кадиров даде съвет на украинците: Отървете се от това корумпирано правителство, не виждате ли, че ви хвърлят срещу танковете

Кадиров даде съвет на украинците: Отървете се от това корумпирано правителство не виждате ли че ви хвърлят срещу танковете

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заплаши Украйна, че Русия ще се окаже принудена да премине от специална операция към война с публикация в профила си в Telegram.

„С изявленията и военната си подкрепа Европа преследва определена цел – да принуди Русия да премине от специална операция към пълномащабна война с използване на всички видове оръжия по цялата фронтова линия“, заявява Кадиров.

За да избегнат „пълномащабна война“, според ръководителя на Чечения, украинците трябва да „изхвърлят от страната цялото корумпирано ръководство, което не копае окопи, а само подтиква целия народ към героична смърт“.

Кадиров също така многократно повтаря, че „Западът унищожава украинците, изпращайки ги срещу танковете“.

Според него рецептата за изход от кризата е да се смени властта не само в Киев, но и в европейските държави.

„Изход от кризата има и за Запада. … Санкциите засегнаха не Русия, а Европа. Вече летят първите глави на министър-председатели.

Европа ще въздъхне с облекчение, когато всички първи държавни глави бъдат сменени преди настъпването на студеното време. В противен случай Русия няма да може да отоплява всички с газ тази зима. Или по-скоро може, но няма да иска“, пише чеченският лидер.

Според него „за да възтържествува справедливостта, трябва да се води борба за нея“.

„Европейци, украинци, събудете се! Спасете своя генофонд, а не статуса на Зеленски“, зове брадатият кавказец.

Оф нюз

Какво мислите?

Be the first to comment on "Кадиров даде съвет на украинците: Отървете се от това корумпирано правителство, не виждате ли, че ви хвърлят срещу танковете"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*