Горещи новини

Йордан Лечков се ядоса на Хекимян: Инвестирал съм над 50 милиона в държавата и съм платил данъци! Чу ли какво казах?!

На Конгреса на БФС ще се решат всички проблеми. За мен имаше погрешно поискана оставка и погрешно подадена оставка. Само времето ще покаже кой е прав и кой е крив. Това заяви пред Би Ти Ви членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков на въпрос за сътресенията във Футболната федерация и загубите на националния отбор. „Има насрочена дата за конгрес на БФС на 11 декември. Този конгрес обаче ще е нелегитимен“, обясни той. „Не влияя на решенията на ръководството на Българския футболен съюз. Продължавам да бъда лоялен към човека, с когото работихме толкова години“, каза още Лечков и добави: „Засега никого не виждам като заместник на Борислав Михайлов. Категорично няма да се кандидатирам за президент.“ По думите му българският футбол се оформя в клубовете, а не в националния отбор. „Всички сме виновни за състоянието на българския футбол. В Унгария са дали 800 млн. евро за терени, школи и отбори. Няма как да се справим без да обединим усилията си. Македония също има завършен стадион. Ние имаме един лицензиран национален стадион с 1000 компромиса“, негодува бившият футболист. „Не виждам нито Емил Костадинов, нито Стилиян Петров като президенти на БФС. Клубовете избират ръководството и президента, те трябваше да ни искат оставката“, отсече Лечков и контрира Хекимян, който опита да го провокира с въпрос за базата му: „Аз от 1993 година съм вложил 50 млн. лв. в тази държава. Платил съм данъци! Чу ли какво казах?!“ Членът на Изпълкома на БФС обясни още, че е инвестирал в най-добрата спортна база в България и че идват и други отбори в базата му, а не само юношеския национален отбор. „Изкарал съм си парите с честен труд, морално е“, заключи той.

На Конгреса на БФС ще се решат всички проблеми. За мен имаше погрешно поискана оставка и погрешно подадена оставка. Само времето ще покаже кой е прав и кой е крив.

Това заяви пред Би Ти Ви членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков на въпрос за сътресенията във Футболната федерация и загубите на националния отбор.

„Има насрочена дата за конгрес на БФС на 11 декември. Този конгрес обаче ще е нелегитимен“, обясни той.

„Не влияя на решенията на ръководството на Българския футболен съюз. Продължавам да бъда лоялен към човека, с когото работихме толкова години“, каза още Лечков и добави: „Засега никого не виждам като заместник на Борислав Михайлов. Категорично няма да се кандидатирам за президент.“

По думите му българският футбол се оформя в клубовете, а не в националния отбор.

„Всички сме виновни за състоянието на българския футбол. В Унгария са дали 800 млн. евро за терени, школи и отбори. Няма как да се справим без да обединим усилията си. Македония също има завършен стадион. Ние имаме един лицензиран национален стадион с 1000 компромиса“, негодува бившият футболист.

„Не виждам нито Емил Костадинов, нито Стилиян Петров като президенти на БФС. Клубовете избират ръководството и президента, те трябваше да ни искат оставката“, отсече Лечков и контрира Хекимян, който опита да го провокира с въпрос за базата му: „Аз от 1993 година съм вложил 50 млн. лв. в тази държава. Платил съм данъци! Чу ли какво казах?!“

Членът на Изпълкома на БФС обясни още, че е инвестирал в най-добрата спортна база в България и че идват и други отбори в базата му, а не само юношеския национален отбор. „Изкарал съм си парите с честен труд, морално е“, заключи той.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Йордан Лечков се ядоса на Хекимян: Инвестирал съм над 50 милиона в държавата и съм платил данъци! Чу ли какво казах?!"

Твоят коментар