Горещи новини

Зрителите бесни на Иван и Андрей заради учителката Милена

Зрителите бесни на Иван и Андрей заради учителката Милена

Най-после стартира любимото на много зрители селскостопанско риалити. „Фермата“. Още със старта събитията се развиха много динамично и има вече отпаднал участник, дори преди да е стъпал във фермата.

Това е учителката Милена Стефанова от град Опака. От визитката й научаваме, че тя от малка е запозната с този начин на живот, свикнала е да отглежда животни и да се труди на полето. Младата дама даде заявка, че ще се справи с условията вътре, но бе надвита в двубой на арената от Камелия и трябваше да напусне.

Учителката по история и география направи страхотно впечатление на зрителите обаче и много от тях поискаха от продукцията да я върне.

Бях решила този сезон да гледам ФЕРМАТА! Без да приключвам по каналите! Ами отново ме разгневихте! Може и толкова да може момичето, Милена! Но защо се изгаврихте така с нея и я изгонихте преди дори да е прекрачила прага! Че да бяхте я оставили поне една седмица! Харесах играта на Камелия и гнева ми няма нищо общо с нея! Просто малко пресолихте манджата още в началото! Може би ще намерите начин да я върнете, за да запази поне себе уважението си!!!!

Жалко за Милена тя беше една от най достойните участнички

Наистина й беше достойно представянето. Надявам се да са я върнали. Много свястно момиче. Впечатли се от визитката й.

Да се даде шанс на Милена Те е точно участника за Фермата Заслужава да покаже какво може!

Направете така,че и Милена да влезе.Там влязоха едни хленчещи кифли, а достойното момиче отпадна.

Това лъчезарно момиче заслужава да е участник във фермата Несправедливо е лишена от участие То има уважение към труда

Страхотен старт на Продуцентите браво. А на тези които са гневни ще кажа, това са правилата на играта. Казаха го преди старта. Като гледате слушайте внимателно. А за момичето което отпада тази вечер Пожелавам да бъде все така усмихната и позитивна

Споко …момичето ще влезе на по- късен етап …Като че ги гледате за пръв път…, коментираха върли фенове на предаването, които вече предусещат развоя на събитията.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Зрителите бесни на Иван и Андрей заради учителката Милена"

Твоят коментар