Горещи новини

Големи промени чукат на вратата на 3 зодии до 3 декември:

Големи промени чукат на вратата на 3 зодии до 3 декември:

До края на 2022 остават броени месеци, а астролозите вече направиха предварителните си прогнози. Едно от най-осезаемите влияния ще е това на ретроградния Нептун, който ще ни държи в хватката си чак до 3 декември включително.

Това несъмнено ще внесе доста промени в животите на някои хора. Особено засегнати ще са представителите на 3 зодиакални знака. Нептун се свързва с реализация на мечти и постигане на цели, така че се надяваме при всеки промените да са положителни. Ретроградният Нептун със сигурност ще промени нагласите ни за бъдещето, нашето мнение по важни въпроси и планове. От голямо значение е да обръщате достатъчно внимание на самите себе си. А за кого става въпрос в тази статия, може да разберете в следващите редове.

Близнаци

Вие обичате да сте обградени от близките и приятелите си и макар да ви се иска да прекарвате повечето време с тях, то през този период ще се наложи да обърнете повече внимание и на самите себе си. Останете насаме с мислите си и изяснете чувствата си, изправете се пред страховете си и обмислете добре плановете за бъдещето, които правите. Отпуснете се и си позволете на всички тези напрягащи мисли да излязат наяве. Освободете се от тях, по този начин ще ви е много по-леко, ще се разделите с миналото и ще сте готови за новото бъдеще.

Везни

Представителите на този знак все още отчасти живеят в миналото – не могат да се откъснат от него и да преодолеят някои преломни моменти. През този период обаче ще ви се наложи да сложите край на това мъчение. Ретроградният Нептун ще ви помогне в тази насока, като събитията до 3 декември ще ви изправят пред самите вас и ще ви позволят да премислите добре ситуацията и състоянието си. Ще преживеете метаморфоза, която ще ви позволи да започнете с всичко начисто, без да живеете за миналите моменти.

Стрелец

И последният знак, който ще е най-засегнат от ретроградния Нептун, е Стрелецът. Макар вие да искате постоянно да сте във весела и шумна компания, през този период до 3 декември ще осмислите доста неща, а това ще се случва, когато оставате насаме със себе си. Все по-често ще се изолирате някъде сами, за да помислите и да достигнете хармонията със себе си, а след това да усетите и истинското щастие. Планетата ще ви помогне да се обикнете и приемете такива, каквито сте, без да се налага постоянно да се прикривате и преструвате както пред останалите, така и пред себе си.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Големи промени чукат на вратата на 3 зодии до 3 декември:"

Твоят коментар