Горещи новини

Волгин изригна: Наследниците на Киряк Стефчов да празнуват не 3 март, а раждането на султана!

Волгин изригна: Наследниците на Киряк Стефчов да празнуват не 3 март а раждането на султана!

Петър Волгин бесен на тези, които искат да не се празнува 3 март!

Петър Волгин изригна в мрежата. От дни той не е на себе си, заради разноборството на българите и нападките и обидите им един към друг. Войната се води в Украйна, а нашенци се псуват на живот и смърт. Типично…

Призивите за демонтиране на руски паметници не взривиха толкова Волгин, колкото предложението на една част от потребителите да не се празнува 3 март, за наказание на Владимир Путин.

Е, това вече преля чашата на търпението му. И той им предложи да честват раждането на султана.

„За тези, които са явни наследници на Киряк Стефчов, ще кажа – ами чествайте рождения ден на султан Абдул Хамид Втори на 21 септември. По неговото управление България стана най-после свободна страна. Казвам ви го, защото съм сигурен, че не го знаете. Но сте от най-приказливите…

А и много от вас, така наречените „евроатлантически ориентирани“ граждани сигурно искат да не сме се освободили, а още да сме под чепика на султана, да сме поданици. Сигурно по би ви прилягало да се кланяте на тази дата, на великото раждане на султана“, гневи се Петър Волгин.

Той пита много ли им пречи Освобождението и защо тогава толкова яростно се дърлят за свободата и независимостта на чуждите народи.

Разбира се, мрежата завря след този коментар, но поддръжниците на журналиста се оказаха повече.

Източник: Портал 21

Какво мислите?

Be the first to comment on "Волгин изригна: Наследниците на Киряк Стефчов да празнуват не 3 март, а раждането на султана!"

Твоят коментар