Горещи новини

Бъдеща булка се отказа от сватбата, разбирайки какво иска младоженецът

Бъдеща булка се отказа от сватбата разбирайки какво иска младоженецът

Героите на тази история се обичали много. Влюбили се още в училище, а след като завършили университета, решили да се оженят.

Подготовката за сватбата била в разгара си, но едно предложение на младоженеца накарало невестата да сложи край на всичко и да избяга.

Преди няколко години родителите на момичето загинали в автомобилна катастрофа и тя живеела с баба си в малък двустаен апартамент.

Тъй като не разполагала с много средства, си мислела, че всички разходи около церемонията ще бъдат поети от семейството на любимия й. Още повече, че той винаги с удоволствие решавал финансовите й проблеми.

Всичко, което се искало от нея, било да се самоусъвършенства и да обича бъдещия си съпруг. Но приказката, в която живеела, се сринала за миг, когато един ден годеникът й казал, че преди да се оженят, задължително трябва да подпишат предбрачен договор.

Нататък всичко било като мъгла. Младата жена разбрала, че родителите на бъдещия й съпруг му оказват натиск. Но как можеш да говориш толкова директно за недоверието, което изпитваш?

“Бях обзета от мисълта, че не ми вярват, че мислят, че искам парите им. Това никога не е било така и няма да бъде. Беше голям удар. Стана ми много болно”, споделя шокираното момиче.

Всеки човек иска да бъде щастлив. Но как можеш да бъдеш човек, който очаква да го измамиш?

“Мисля, че постъпих правилно. Самоуважението е на първо място”, казва още тя. /jenata.blitz.bg

Какво мислите?

Be the first to comment on "Бъдеща булка се отказа от сватбата, разбирайки какво иска младоженецът"

Твоят коментар