Горещи новини

Борисов: Ако имаше на кого, щях да подам оставка!

Борисов: Ако имаше на кого щях да подам оставка!

Бойко Борисов коментира и предстоящите коалиции в новия парламент след изборите догодина. 

„Имаме подкрепата на СДС, земеделците и патриотите – нашите партньори са ясни“, каза Борисов по време на инспекция на ремонти на пътя в Бургаско и пречиствателна станция в района, пише Novini.bg

С ДПС и БСП няма да правим коалиция. Тези, които си правят „тънки“ сметки, могат само да са в опозиция. Нека да сеят омраза, ние – работни места. Ние ще останем с направеното, а не с „ченгеджийски“ номера, заяви министър-председателят.

Тия, където сега много подскачат, колко са успешни, един ден щели да бъдат, а ГЕРБ е партия, която носи отговорност, и като обещае нещо, го изпълнява. Ние или управляваме и носим отговорност и показваме всеки ден какво е направено, или да не им обръщаме внимание. Да сеят омраза. Ние сеем работни места

“ Аз минавам от завод на завод. Ние ще останем с работата си. Правим и показваме. Другите правят събития, за да се покажат“, коментира Бойко Борисов.

Бием се здраво на изборите, после – живеем мирно, категоричен бе той.

„Ще построим още три язовира, защото ни очаква засушаване – да наблегнем на това“, каза премиерът.

Край пречиствателната станция призоваха Борисов да не подава оставка, той им отвърна: „Ако имаше на кого, да си я подам“.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Борисов: Ако имаше на кого, щях да подам оставка!"

Твоят коментар