Горещи новини

Богомил Бонев: Мижитурките в парламента ненавиждат българите, това е истината!

Богомил Бонев: Мижитурките в парламента ненавиждат българите това е истината!

Богомил Бонев изригна срещу новите-стари депутати в НС!

Бившият ни вътрешен министър Богомил Бонев отново не пести думите си и не се страхува да заяви какво мисли. А това, което заяви за новите-стари народни представители в НС е колкото скандално, толкова и вярно (според поне 90 процента от народа ни).

Богомил Бонев не крие отвращението си към родните депутати

Той е категоричен, че това правителство, което още не е сформирано, няма да издържи дълго. А причината е, че ако не се разпадне само, то ще бъде свалено от българите, при това вероятно още зимата.

„Да, зимата. Зимата, която обещава да бъде страшна и мъчителна за целия народ, но особено за тези хора, които нямат достатъчен доход и живеят на ръба. Да не говорим за тези от карловския регион, които останаха без домовете си след наводненията, а държавата им се изсмя в лицата.

Тези хора нямат къде да се подслонят, натикани са във фургони като клошари, докато на бежанците украински се дават луксозни апартаменти и стаи във ВИП-хотели. Какво е това и на какво ви прилича – на българска политика ли?!

Още повече днес, когато вече родните псевдо държавници решиха да изпращат и оръжия за Украйна… Тези хора ще ни вкарат в жестока война и го осъзнават отлично.

Това са едни мижитурки, които целуват з@дните части на евролидерите, а презират и ненавиждат собствения си народ, българите. С камъни трябва да бъдат изгонени от страдата на парламента! С камъни и дърве!“, бесен е Богомил Бонев.

„Ние ще го отнесем, отново. Ние, както и дебилите от ЕС, които призовават хората си да си намаляли парното, че да икономисвали. И водата да намаляли, да не се къпят… Ей, много идиот плъзна навсякъде, де да имаше малко повече хора като Виктор Орбан“…

Какво мислите?

Be the first to comment on "Богомил Бонев: Мижитурките в парламента ненавиждат българите, това е истината!"

Твоят коментар