Горещи новини

Анелия се показа без капка грим. Коментар: Леле, милата колко е остаряла!

Анелия се показа без капка грим. Коментар: Леле милата колко е остаряла!

Певицата Анелия е сочена за една от най-сексапилните представителки на попфолка. Снимките й в социалната мрежа събират хиляди комплименти и възхищение. Но ето защо някои и задават въпроса:

„Защо и на живо не изглеждаш така?!“

HotNews излови изпълнителката на „Генерал“ без всякаква капчица грим. Кадрите, които ви показваме са от профила на известния Тик-Токър Матего, който и друг път е показвал приятелските си отношения със звездата на „Пайнер“.

Анелия без гримМладежът е заснел любимката си по време на подготовката й за следващия образ в „Като две капки вода“. „Следващият ми образ е мъжки и тук вече ще е яката работа. Тактиката да бъда мъж е… да ме маскират, преобразят. Друга тактика няма, това е! Ще е голяма изненада“, заявява с усмивка заралийката, която очевидно не се притеснява, че феновете й ще я видят абсолютно натурална и естествена.

Коментарите под видеото констатират и друго.

„Леле, милата колко е остаряла“, други я защитават, че за 40 години си изглежда много добре. Имаше и сравнения с… Рашия и доста по приемливите с актрисата от „Приятели“ Кортни Кокс.

„Да върне русото й кажи, повече й отиваше“, пишат последователите на Матего.

„Много е мъчително да я слушаш по интервюта! Голяма мъка! Никакъв изказ и изключително беден речник!“, констатират още под видеото.

Натурална снимка на Анелия

Какво мислите?

Be the first to comment on "Анелия се показа без капка грим. Коментар: Леле, милата колко е остаряла!"

Твоят коментар