Горещи новини

Годеницата на Данчо от Фермата след флирта му с Даяна: Има дни, пропити със сълзи и уиски! (Вижте как изплака душата си красивата Камелия)

Годеницата на Данчо от Фермата след флирта му с Даяна

Годеницата на Данчо от Фермата не крие, че страда от флирта му с Даяна Ханджиева

Годеницата на фермера Йордан Белев изплака мъката си от флирта му с красивата актриса Даяна Ханджиева в социалните мрежи. За зрителите вече не е тайна, че се заформя любов между общинския съветник от Габрово и неустоимата брюнетка, а нещата сериозно се задълбочиха след романтична вечеря между двамата.

Не е тайна, че Йордан има годеница, на която предложил брак преди да влезе във „Фермата”, а миналата седмица продуцентите на предаването обявиха, че тя може да влезе в риалитито.

Става дума за брюнетката Камелия Ноева, която освен певица е и манекен. Тя е родом от Трявна и е била част от втория сезон на риалити предаването „Мюзик айдъл”. Днес обаче не й е до песни, макар че очевидно лекува мъката си с музика.

Камелия Ноева„Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда – привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, пише Ноева в социалните мрежи след поредната серия на „Фермата”.

Фенове се пробват да й вдъхнат кураж.

„Не се познаваме, но ви пиша. Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише Нели Тодорова, пише hotnews.bg.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Годеницата на Данчо от Фермата след флирта му с Даяна: Има дни, пропити със сълзи и уиски! (Вижте как изплака душата си красивата Камелия)"

Твоят коментар