Горещи новини

17-годишен баща изроди собственото си бебе от 31-годишната си съпруга! Ето щастливото семейство – какво мислите? (Снимки)

17-годишен баща изроди собственото си бебе от 31-годишната си съпруга! Ето щастливото семейство – какво мислите? (Снимки):

Наскоро историята на тази 31-годишна жена , която забременя от 16-годишния си (по това време) приятел, меко казано шокира общостта. Но шокиращите подробности за техния съюз не се ограничават до това, младият баща дори е трябвало да извърши раждането.

Младоженците твърдят, че връзката им се основава на любов и не приемат критики отвън, пренебрегвайки ги.

млад мъж със зряла жена

А по-възрастната съпруга е уверена в младия си съпруг , тя вярва, че той се справя отлично с ролята на баща.

Запознанството им е много традиционно – всичко се случва в социалните мрежи. И двамата знаят за разликата във възрастта от самото начало и не я смятат за пречка, тъй като това по никакъв начин не пречи на приятната комуникация. Следва сближаване.

Става така, че когато идва моментът жената да роди, самият баща изражда детето . Колкото и да е странно, младежът е много зрял за възрастта си, той приема сериозно бащинството си и му се радва.

баща на 17

Връзката на тази необичайна двойка се развива доста бързо, а бариерите под формата на възрастовата разлика не могат да спрат любовта им. Шестнадесетгодишно момче потъва в бездната на чувствата към по-възрастната си приятелка и след малко повече от шест месеца двойката вече очаква попълнение в семейството.

Гледайки ги, никой не може да каже лоши неща за тях, връзката им изглежда като тази на всяко здраво семейство.

А и макар днес ние да се женим в доста по-зряла възраст от нашите предци, не бива да забравяме, че навремето да станеш майка/баща на 17 не е било чак толкова изненадващо.майка с бебе

Преди този брак Катрин вече е родила две момичета – на пет и на тринадесет години. Младият й съпруг Джак не се преструва, че замества бащата на тези деца, а живее с тях съвсем приятелски. Грижата за семейството прави промени в живота на момчето – той решава да прекъсне обучението си.

Намира си работа като механик и в същото време оказва цялата възможна помощ в домакинските задължения.

Но как все пак се стига до това, Джак да влезе в ролята на акушер?

Когато бебето решава да се появи на бял свят доста по-рано от очакваното, Катрин от предишния си опит осъзнава, че раждането ѝ е започнало. Тя отива в болницата, но оттам я връщат под предлог, че е още рано да роди.

Но Катрин изпитва болка, затова няколко пъти се връща в болницата.

Тя обаче така и не е приета, а я изпращат вкъщи отново и отново.

Това се случва общо цели пет пъти. Жената настоява, че ражда, но лекарите не се вслушват.

След пристигането ѝ у дома се разиграва истинска драма – водите на Катрин изтичат и се стига до бързо раждане.

Джак набира Бърза помощ и ги слага на високоговорител. Гласовете на непознати ръководят процеса, а той действа в съответствие с техните инструкции. И така, бебето идва на бял свят в спалнята на родителите си! Младият татко не се проваля, дори не се обърква, а прави всичко сам!

Но момиченцето изглежда посиняло и очевидно ѝ е трудно да диша. Пресният татко отново показва чудеса от сръчност – увива дъщеря си в топла кърпа, започва да разтрива телцето ѝ, за да стимулира кръвообращението и дочаква първия плач на бебето си.

щастливо семейство

При третото си раждане Катрин изпитва огромен стрес, казва, че е била неимоверно притеснена, но в крайна сметка Джак я е изродил успешно и е показал невероятна смелост в ситуация, в която не всеки зрял човек би запазил присъствие на духа.

Разбира се, това се отразява положително на бащинството му.

Съучениците на Джак все още водят почти юношески начин на живот, излизат вечер, а той вече отглежда бебе. Катрин, от друга страна, пази историята на раждането си, за да я разкаже на дъщеря си в бъдеще.

необичайна двойка

И все пак възрастта е голям психологически проблем за жената. Тя е само с осем години по-млада от свекърва си, а в същото време е с четиринадесет години по-голяма от съпруга си!

Джак обаче не обръща внимание на тези “проблеми”, той е изключително впечатлен още на първия ултразвук, по време на който се “запознава” с бебето си и чува сърцето й да бие.

Мнозина са шокирани от младостта на бащата.

Но не и дъщеря му, за която всичко това е абсолютно нормално.

Източник: За жената

Какво мислите?

Be the first to comment on "17-годишен баща изроди собственото си бебе от 31-годишната си съпруга! Ето щастливото семейство – какво мислите? (Снимки)"

Твоят коментар