Горещи новини

Цвети на Криско бременна с второ?

Цвети на Криско бременна с второ?

Въпреки пандемията, Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова отбелязаха първия рожден ден на дъщеря си с парти и много гости, видя На Кафе.

Малката Амая навърши 1 година на 21 септември. От снимките, публикувани в мрежата, стана ясно, че младата майка Цвети е заложила на по-широка рокля в областта на талията. Запознати пък издават пред „Уикенд”, че има конкретна причина за това модно решение – чаровната брюнетка е в очакване на второ дете.

Явно Криско и половинката му не са си губили времето, защото само година след като се роди дъщеря им, те са готови да посрещнат нов член на семейството. Щастливите родители твърдят, че винаги са искали две деца, при това с малка разлика във възрастта.

Близки до Петрова издават, че сега бременността й протича нормално, но в самото начало цялото семейство преживяло стресова ситуация. Покрай активния си начин на живот и липсата на социална дистанция, Криско лепнал коронавируса и прехвърлил заразата на половинката си. За щастие, бременната Цвети се разминала само с леки симптоми, а изпълнителят имал температура, кашлица и загуба на обоняние, но и при него не се наложило болнично лечение.

Говори се, че рапърът хванал Ковид-19 от Галена, която също изкара болестта през месец юли.

Горе-долу по това време хитовият изпълнител и чалга звездата довършваха работата по общото им парче „Красиви лъжи”. Певицата още не знаела, че е заразена и прехвърлила вируса на Криско, който пък го предал и на жена си. За разлика от Галена обаче, Талев не е споделял публично за състоянието си. Той предпочел да скрие от почитателите си този факт.

Изглежда, че талантливият габровец и любимата му вече са напълно здрави, след като си позволяват да организират шумно парти за първия рожден ден на щерка си. От кадрите, които Цветелина разпространи в Инстаграм, личи, че на тържеството са присъствали доста гости, а малката Амая е получила голяма торта и много подаръци.

Източник: Марица

Какво мислите?

Be the first to comment on "Цвети на Криско бременна с второ?"

Твоят коментар