Горещи новини

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!

Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се интелигентните искаме Борисов!

Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, че да подкрепя ГЕРБ. Актьорът е на мнение, че Бойко Борисов не бива да си подава оставката, защото дотук се справя отлично, съобщава Dailystandart.com.

Тончо Токмакчиев подкрепя статуквото и не иска промяна

„Всеки интелигентен българин би избрал Борисов и ГЕРБ пред алтернативите. Протестиращите трябва да се засрамят, че искат оставката на Борисов, само комунист или глупак би я искал. Истината е, че Борисов ще управлява за рекорден четвърти път.“ – смята бившият кукувец.

Той е един от най-отявлените антикомунисти у нас. Винаги, когато има възможност, хули тоталитарния режим. Най-вероятно затова харесва Бойко Борисов, който открито говори срещу социализма и времето на Тато, макар някога да беше член на БКП.

Тончо Токмакчиев направи опит да влезе в политиката, но неуспешно. Миналата година той беше кандидат за кмет на София от партията на Зелените, но претърпя пълен неуспех.

В момента актьорът се издържа изцяло чрез професията си и печели доста добре. Затова няма как да се постави в обувките на въстаналите хора по улиците, които искат по-добър живот за себе си и децата си.
Тончо Токмакчиев РАЗСМЯ България: Днес имаме пълна свобода, няма за какво да се протестира!

Тончо Токмакчиев взриви обществеността за пореден път!

Комикът на някогашния хит „Каналето“ Тончо Токмакчиев за пореден път се изказа против комунизма. Той е на мнение, че тоталитарният режим е сринал тотално държавата ни и всички българи сме били нещастни по онова време.

Това, което най-вече дразни актьора и заради което той е много щастлив, че вече сме в демокрация, е свободата на словото. Според него тя е факт в наши дни, за разлика от предишни времена, макар по официални данни да сме на 111 място.

„Сега имаме пълна свобода на словото и печата и няма никакви последици. Допреди 30 години не беше така, имаше страшни последици за всеки, който се изкаже против властта.“ – споделя Тончо Токмакчиев, пише Mister.bg.

Тончо Токмакчив е смъртен враг на комунистите

Той на практика не вижда за какво има да протестират днес хората, тъй като живеят свободно и имат право на избор. Нещо, за което преди само са мечтали.

Актьорът се връща с 34 години назад, за да припомни най-голямото престъпление на комунизма – трагедията в Чернобил. Тя не е съобщена в България цели два дни и така населението ни е изложено на риск. Така е и в останалите социалистически държави.

„Това е най-голямото престъпление, на което аз съм бил свидетел. Колко хора се разболяха и умряха, последици има и до днес.“ – казва Токмакчиев.

Той прави паралел с днешния коронавирус. Според него китайските комунисти са постъпили по същия начин, когато са скрили опасността от COVID-19.

Комикът мрази комунизмът в червата и това е видно от всяко едно негово изказване. Той лично обаче не е известно да е пострадал от комунистите. Напротив, именно по време на соца стана актьор.
Тончо Токмакчиев: Мразя комунистите в червата, защото се редях 10 години за една „Лада“!

Тончо Токмакчиев не иска да си спомня дните на социализма, когато е имал много ограничения!

Известният комик Тончо Токмакчиев е сред най-големите противници и критици на комунизма. За него някогашният тоталитарен режим, който властваше у нас, е бил пълна глупост и е влачил държавата назад.

ИЗТОЧНИК: ZONA98.COM

Какво мислите?

Be the first to comment on "Тончо Токмакчиев към протестиращите: Засрамете се, интелигентните искаме Борисов!"

Твоят коментар