Горещи новини

Снобарщина или стил? Ето какви дрешки носи 3-годишната дъщеря на Гущерови (Снимка):

Снобарщина или стил? Ето какви дрешки носи 3-годишната дъщеря на Гущерови (Снимка):

Мнозина си спомнят Светлана Гущерова, преди да стане „перфектната“ съпруга, майка, домакиня и незнайно още какво. В онези погребани дълбоко времена тя далеч не бе елегантната дама, която днес демонстрира изискан вкус (подплатен с добри финансови възможности).

По-интересното е обаче, че милионерската съпруга се опитва да възпитава добрия вкус към дрехите и в своята  тригодишната дъщеря Анелия Добромира.

Малката вече е като ходещ манекен на световните топ марки.

И докато Гущерова залага най-вече на „Шанел“, изглежда, че нейното мини копие има съвсем различни предпочитания. Небрежно стори от холивудската гардеробна на двете дами издаде, че малката кокона Анелия Добромира разхожда модели на друг луксозен бранд, но от Острова – “ Бърбъри „.

Гущерова гардероб

Това всъщност не е голяма тайна, тъй като на рождените й дни досега, наследницата на Гущерови винаги е била в тоалети от детските колекции на основаната от Томас Бърбъри компания.

Но както е тръгнало, един ден бъдещият й съпруг ще трябва да е заможен минимум колкото баща й, за да я задоволява афинитета й към луксозните облекла.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Снобарщина или стил? Ето какви дрешки носи 3-годишната дъщеря на Гущерови (Снимка):"

Твоят коментар