Горещи новини

Скандалната Жанета Осипова нагорещи страстите след „Фермата“

Скандалната Жанета Осипова нагорещи страстите след "Фермата"

Плеймейтката Жанета Осипова, която преди броени дни напусна „Фермата“, реши да задържи вниманието върху себе си с нова порция съблазън.

Блондинката засне еротична фотосесия, която събуди апетита на нейните последователи в социалната мрежа.

Бившата изгора на покойния Христо Сираков се съблече по бельо, за да зарадва мъжките погледи, които по време на нейното участие в риалити формата се надяваха да я видят както майка я е родила.

Жанета се оказа послушно зайче и удовлетвори това желание на силния пол. Реши да се направи и на умна, цитирайки някоя велика мисъл под голите снимки, но едва ли някой обърна внимание на това.

„Бъди си просто красива, макар и това да е спорно. Не навлизай в дебрите на културата, че ставаш за смях. Не че и връзката ти с Христо Сираков не е по-малък позор, ама айде“, гласи един от коментарите в социалната мрежа.

Припомняме, че преди време Жанета бе сгодена за Ицо 100-те манекенки, който си отиде от този свят на 22 септември тази година.

Осипова не изчака да бъде почетена паметта му и изригна с коментар, че техните отношения са били просто рекламна стратегия. Това още повече озлоби хората срещу нея, тъй като грозните й лъжи набъбват със скоростта на светлината.

Преди няколко месеца най-нагло излъга, че собственичка на фризьорски салон я е пребила. По-късно на камерите се видя, че такова нещо няма. Тя пък сподели със свой приятел, че го е направила отново с цел реклама./show.blitz.bg

Какво мислите?

Be the first to comment on "Скандалната Жанета Осипова нагорещи страстите след „Фермата“"

Твоят коментар