Горещи новини

Рут Колева за Цвета Караянчева: И правнуците й ще я знаят като ПКП!

Рут Колева за Цвета Караянчева: И правнуците й ще я знаят като ПКП!

Рут Колева е бясна от това, което показва Цвета Караянчева като шеф на Народното събрание!

Певицата Рут Колева направо срина Цвета Караянчева във Фейсбук. Тя я направи на пух и прах и я определи действително като „проста кърджалийска п….“, видя На Кафе.

„Цвета Караянчева няма да бъде запомнена с друго, ако някой изобщо я помни след 5 години, освен с ПКП. За жалост тя доказа, че е точно такава“, пише Колева.

Според нея председателката на НС няма нито грам достойнство и доблест, а се държи като непослушна третокласничка, която чака одобрението на своя вожд Бойко Борисов.

Рут не може да приеме за нормално, че премиерът я нарече ПКП, а тя не само не му се обиди, а го брани със зъби и нокти. Това за певицата е абсолютното дъно за една жена и тя с радост би й отлепила един шамар, както се изразява певицата.

Поводът за гнева на Рут Колева е изявлението на Караянчева, че протестиращите трябва да вървят пеша, понеже Борисов, срещу когото негодуват, е направил метрото.

„Метрото е направено с нашите пари, на нас – данъкоплатците. Що за наглост да се държиш, че все едно е негово.“ – възмущава се звездата от първия сезон на „Къртицата“.

„Това, че искаме промяна, е защото най-после ни светна лампата, че искаме да живеем като нормални европейски граждани. Няма ли и на теб да ти светне някаква лампа, защото иначе рискуваш и правнуците ти да те знаят просто като една ПКП“ – изригва певицата в своята публикация.

Очевидно тя е антиправителствено настроена и иска оставката на кабинета „Борисов“. Това не е голяма изненада, тъй като Рут Колева винаги е била бунтар по душа.

365 Новини припомня, че преди няколко години тя единствена се опълчи на монопола на „Вирджиния рекърдс“ и нападна Саня Армутлиева. Това не й донесе никакви дивиденти, но показа на хората, че не е човек, чиято уста може да бъде запушвана.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Рут Колева за Цвета Караянчева: И правнуците й ще я знаят като ПКП!"

Твоят коментар