Горещи новини

Родопчанката Мирослава от „Игри на волята“ е милионерка и живее като в приказка

Родопчанката Мирослава от "Игри на волята" е милионерка и живее като в приказка

35-годишна милионерка, която живее в истинско имение и кара джип последен модел, влезе в новия сезон на „Игри на волята”.

Родопчанката Мирослава е щастливо омъжена за мъжа на мечтите си и живее в истинска приказка. Семейството на съпруга ѝ е сред най-големите зърнопроизводители, фамилията обработва 20 000 декара. Съдбата ги срещнала в държавна институция, където и двамата работели.

Мирослава признава, че живее нашироко, притежава сексапил, но не парадира с това. Кара кола последен модел, но не е кифла.

Ще докаже ли Мирослава, че в богатото момиче все още се крие родопчанка, която е готова на всичко за семейството си? И че богатите не са за подценяване.

Милионерка влезе в „Игри на волята” (СНИМКИ)

Началото на есенния телевизионен сезон ще даде най-екстремният риалити формат „Игри на волята“. Ралица Паскалева и Димо Алексиев посрещнаха атрактивните участници в четвъртия сезон на формата.

Милионерка влезе в „Игри на волята” (СНИМКИ)

Предстоят оспорвани битки на арената и още по-трудни изпитания на фона на красивите пейзажи на Българското Черноморие.

Племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите се впуснаха в безмилостната надпревара на Арената в най-екстремното риалити в телевизионния ефир – “Игри на волята: България”.

В първия епизод на предаването на NOVA водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева посрещнаха 21 състезатели, разпределени в седем в отбор. За първи път племената се впуснаха в оспорвана битка още с пристигането си на Арената. Тя е изключително важна и може да определи изхода на всички битки занапред. Безстрашните грабнаха първото място, следвани от Непобедимите, а Супергероите останаха на последната трета позиция.

Червеното племе събра професионални спортисти със завидни постижения. В него влязоха олимпийската медалистка Елица, шампионът по плуване Георги и силовият атлет Аспарух. Към тях се присъединиха още земеделецът Генчо, ландшафт дизайнерът Димитър Куков, брокерът на недвижими имоти Звезделина и богатата домакиня Мирослава. Събрани заедно, техните най-силни качества могат да ги направят Непобедими, като името, което ще носи племето.

На първата съдбоносна битка Непобедимите заеха втора позиция, което им предостави скромни, но изключително важни условия за пренощуването им на пустия плаж – заслон, огън, картофи и ориз.

Никое от трите племена все още не подозира за съществуването на четвъртото племе на Резервите. То ще влезе в безмилостна битка на Арената още утре. Залогът пред 9-мата състезатели в племето е огромен – тази битка ще определи кои трима от тях ще влязат като последни попълнения в племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Родопчанката Мирослава от „Игри на волята“ е милионерка и живее като в приказка"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*