Горещи новини

Разкриха тайната на Людмила Живкова за перфектна форма

Разкриха тайната на Людмила Живкова за перфектна форма

Личният живот на Людмила Живкова остава обгърнат в мистерия. Нейната секретарка Катя Чалъкова е сред хората, които са имали най-голям достъп до личния й свят.

За никого не е тайна, че дъщерята на Тодор Живков е предпочитала уединението. Червената принцеса най-много оценявала времето, в което имала възможността да остава сама със себе си, потъвайки в търсене на вътрешен мир и хармония.

Тя била мнителна към всеки, но и към своята секретарка.

Години по-късно именно Катя Чалъкова разкрива едни от най-големите й тайни, сред които е и рецептата й за перфектно тяло.

Наследницата на Тато консумирала единствено определени храни в малки количества, разбра На Кафе. В ежедневното й меню задължително присъствал нейния любим сок, благодарение на който тя е била здрава и енергична. В това е тайната и сияйната й кожа и запазване на перфектните мерки, въпреки стреса.

Людмила Живкова консумирала ежедневно сок от пресен магданоз. Това потвърждава и готвачът на Тодор Живков – Бай Данчо.

Тя задължително го приемала в комбинация с мляко.

Заради изобилието си от желязо, витамини К, С и А, този сок прави кожата да изглежда сияйна. Той помага за заличаването на тъмни кръгове под очите, лунички и други пигменти по лицето.

За да си приготвите сока на Людмила Живкова ви е необходима една връзка пресен магданоз. Предварително се накисва за 5-10 минути в студена вода. Приема в количество не повече от 30-60 мл. За предпочитане е да се смеси с друг зеленчуков сок, например от моркови.

Може да се смеси и с прясно мляко, както го е консумирала Людмила Живкова.

Източник: Разкрития

Какво мислите?

Be the first to comment on "Разкриха тайната на Людмила Живкова за перфектна форма"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*