Горещи новини

Наш треньор по лека атлетика измисли билково чудо за имунитет

Наш треньор по лека атлетика измисли билково чудо за имунитет

Един от най-успешните и дългогодишни треньори по лека атлетика – Христо Стоянов-Професора, е създал рецепта чудо, която в условията на пандемия от коронавирус може да усили имунитета чрез билки и упражнения.

За нея са ви нужни:

4 лимона с корите, 5-6 см джинджифил, 30 големи скилидки чесън. Джинджифилът се бели и се слага в блендер заедно с лимоните и чесъна. След като стане на каша, се слага в 1,5 л вода, която трябва да заври.

Престоява 1 час, след което се прецежда и се слага в бутилка в хладилника. Всеки ден сутрин се пие по 40 мл на гладно. Препоръчително е през деня да се приема и хладка вода (150 мл), на глътки, по няколко пъти на ден. Имунитетът се подобрява и с набавяне на витамин С, което може да стане чрез всекидневна употреба на цитрусови плодове (лимони, портокали, грейпфрути), съветва треньорът легенда.

За засилване на организма Стоянов препоръчва още комбинация от билките еленов корен и златен корен. Коронавирусът затруднява дишането заради липсата на кислород. Тези две билки ще ви помогнат за производство на червени кръвни клетки от костния мозък.

Източник: Ретро

Какво мислите?

Be the first to comment on "Наш треньор по лека атлетика измисли билково чудо за имунитет"

Твоят коментар