Горещи новини

Митко Павлов: Копейкин, сине, децата си на училище в Москва ли пращаш и на море в Сочи ли ходите?

Митко Павлов: Копейкин сине децата си на училище в Москва ли пращаш и на море в Сочи ли ходите?

Водещият Димитър Павол, който от известно време не е на екран и се подвизава в социалната мрежа, изрази гневно срещу позицията на „Възраждане“ и нейното лице Костадин Костадинов.

Във вчерашния ден депутатът от трибуната на Народното събрание се възпротиви на декларацията. Костадинов посочи, че от вчера шествали хора по медиите, които превърнали професионалната русофобия в поле за изкарване на допълнителни хонорари.

„Тези типове създават масова паника и психоза и насаждат брутално разделение в българското общество“, подчерта лидерът на „Възраждане“.

А Павлов изригна, задавайки няколко въпроса към него:

„Копейкин, сине, и останалите дето сега сте на предни линии, бърз въпрос и повече няма да ме четете по темата: децата си в Москва ли ги пращате да учат, на море в Сочи ли отскачате, предполагам се лекувате в Урал и ски карате някъде там, кредитната ви карта е от руска банка и автомобилът паркиран пред блока е „Жигули“?!

Всичко това е така за вас, нали?!“, попита телевизионерът, чийто профил във Фейсбук беше блокиран преди седмица точно заради нецензурни изрази по адрес на Костадинов.

Източник: lupa

Какво мислите?

Be the first to comment on "Митко Павлов: Копейкин, сине, децата си на училище в Москва ли пращаш и на море в Сочи ли ходите?"

Твоят коментар