Горещи новини

Майки призоваха: Забранете прашките, съпрузите ни мразят да ги гледат

Майки нападнаха жените, които носят прашки, когато годят да се разхладят и поплуват в местните басейни.

Някои от тях също написаха във Фейсбук, че модната тенденция трябва да бъде забранена. Родител от Нова Зеландия е призовал Спа термичния парк в Таупо да забрани „неприличния костюм за плуване“.

В пост в социалната мрежа, жената казва, че едва видимите въженца на прашката не се вписват добре с „публичните места, където има семейства“.

„Има ли някаква възможност в Спа парка да сложим знак „забранено за прашки“? Изглежда, че някои хора не знаят какво е подходящ за плуване бански, когато става дума за обществени места, където има семейства“, написа тя във Фейсбук.

Постът е бил харесан над 120 пъти, като много жени се съгласяват с майката. „Виждала съм мъже в менкини, жени да се разхождат в прашки и дори хора да се събличат чисто голи пред очите на всички. Това е отвратително и трябва да спре“, подкрепя я друга майка.

Тя също настоява, че съпругът ѝ „мрази“ да гледа пикантни бански, а децата ѝ се чувстват неудобно при такава гледка.

Друга хейтърка на оскъдните бански добавя: „Не искам да съм задръстена, но понякога си е просто грозно“.

Има и коментари, които казват на жената „да се успокои“.

„В моята страна това е нормата. Често виждам жените и без горнище. Затова си поеми дълбок дъх и се успокой, погледни в друга посока. Всеки има различно мислене – бъди мила и не разваляй почивката на други с твоята грубост и злоба“, пише един от тях.

Превод и редакция: БЛИЦ

Какво мислите?

Be the first to comment on "Майки призоваха: Забранете прашките, съпрузите ни мразят да ги гледат"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*