Горещи новини

Задава се клане! Чеченският „Восток“ каза молитва към Аллах и тръгна към Мариупол. Там има много българи

Задава се клане! Чеченският "Восток" каза молитва към Аллах и тръгна към Мариупол. Там има много българи

Силите на чеченското подразделение, батальон „Восток“, са навлезли в Украйна откъм Крим, а негова задача ще бъде да удари в тила Мариупол и да го прочисти от украинските неонацисти.

Лидерът на Чечня – Рамзан Кадиров е един от най-верните хора на Путин.

Припомняме, че в Мариупол има много хора с български произход.

„Командирът на батальона помоли да бъде оповестено, че нацистите няма да бъдат вземани в плен! Той няма претенции към обикновените войници от въоръжените сили на Украйна “, пишат авторите на интернет канал, предаде Блиц.

Отбелязва се, че преди години време бойците от националистическите украински отряди UNA-UNSO са участвали във военните действия на територията на Чеченската република на страната на незаконните джихадистки въоръжени формирования, действащи срещу руската армия.

Междувременно лидерът на Чечня Рамзан Кадиров е провел среща с ръководителя на руската Националната гвардия генерал Виктор Золотов.

Вижте и това: Феноменът Божидар Караджов направи ексклузивна прогноза за войната в Украйна

По предварителна информация чеченските части на Националната гвардия са били изпратени в Украйна.

В същото време помощникът на Кадиров публикува кадри, на които се вижда как войници от чеченския батальон „Юг“ се молят в неопределена гориста местност, без да се уточнява в Украйна ли е тя.

Очаквайте още подробности в На Кафе

Кадър Руская Весна

Какво мислите?

Be the first to comment on "Задава се клане! Чеченският „Восток“ каза молитва към Аллах и тръгна към Мариупол. Там има много българи"

Твоят коментар