Горещи новини

Жена показа истинския вид на тялото си! Ето как изглежда след като спря да се обезкосмява 1 година!

Жена показа истинския вид на тялото си! Ето как изглежда след като спря да се обезкосмява 1 година!

Фитнес блогърка публикува снимки на своите космати крака и мишници в надеждата си да вдъхнови другите да изберат своята естествена красота.

Морган Микенас има повече от 88 хил. последователи в Инстаграм, където тя пише за своя фитнес режим и трансформация, информира „Мирър“. Морган споделя пред изданието за един инцидент в училището, в което е учила преди години.

Тя е била на 11 или 12 години, когато другите момичета са се присмяли на краката й, покрити с косми. Тя казва, че дотолкова се е натъжила, че веднага отишла при майка си да я научи как да ги махне. Но в началото на миналата година фитнес блогърката решила, че иска да си възвърне естествения вид и оставила всички приспособления за премахване на косъмчетата.
Във нейно видео, публикувано в YouTube, Морган показва тялото си и обяснява, защо не иска да си маха космите по тялото.

„Предполагам, че най-важната причина да спра беше, че ми отнемаше адски много време. Започнах да чувствам хармония с тялото си, то стана и супер меко. Аз не искам да накарам всички да престанат да си махат космите, просто желая да ги вдъхновя да правят за тялото си това, което смятат, че е най-добро, без да се влияят от чуждото мнение“, казва Морган Микенас.

Тя работи и в център за деца и води децата на плуване всеки петък. Фитнес блогърката обяснява колко е шокирана от реакцията на децата, когато я видят по бански и й казват, че изглежда като мъж. Според Морган децата се държат така заради възпитанието в къщи и неправилното впечатление в обществото, че още от съвсем малки те трябва да си махат космите по тялото.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Жена показа истинския вид на тялото си! Ето как изглежда след като спря да се обезкосмява 1 година!"

Твоят коментар