Горещи новини

Ето кой е „каскадьорът“ от екшъна пред КАТ-Пловдив: Търся Муза или Пепеляшка с 35 номер пантофки

Ето кой е „каскадьорът“ от екшъна пред КАТ-Пловдив: Търся Муза или Пепеляшка с 35 номер пантофки

Мъжът, който предизвика и сътвори екшън пред КАТ-Пловдив, не е „младеж“, както бе съобщено от медиите.

49-годишният Александър Паталенски, който сътвори истински екшън в КАТ-Пловдив под въздействието на амфетамин, се оказа IT специалист. В профила си в социалните мрежи е написал, че е завършил Математическата гимназия в Пловдив и че е разведен.

„Търся своята Муза – да ми вдъхне Живот отново! Е, или някоя Пепеляшка – с #35 пантофки, например! ;-)“, пише Паталенски. В много от снимките си той набляга на факта, че е за легализиране на марихуаната, предаде Марица.

Нарушителят от КАТ има още едно любопитно занимание – собственик е на школа за обучение по индийски танци „Натараджа“. Мъжът има регистрирана на негово име и фирма за внос и разпространение на игрални съоръжения за хазартни игри.

Последните публикувани кадри преди изцепката показват, че прекарва времето си предимно в Пловдив. Не е ясно какво го провокира да бъде системен нарушител на пътя, но за 21 години зад волана е натрупал 110 прегрешения, което според прокуратурата го прави опасен.

Предстои от държавното обвинение да поискат постоянното му задържане под стража. Ще бъде задържан за още 72 часа. Очаква се да получи ефективна присъда.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Ето кой е „каскадьорът“ от екшъна пред КАТ-Пловдив: Търся Муза или Пепеляшка с 35 номер пантофки"

Твоят коментар