Горещи новини

Елвира от „Ергенът“ стана идол на девствениците в цяла България

Елвира от "Ергенът" стана идол на девствениците в цяла България

Момичета, жени и мъже, които никога не са имали интимен контакт, буквално са залели Елвира от „Ергенът”, след като тя призна в предаването, че е девствена.

Тя обаче е обърнала внимание на друга поредица послания – от мъж, който е познавала още преди шоуто. Двамата вече са заедно, разкри тя по bTV.

“Като си получих телефона, видях, че ми е писал всеки ден, за да ми разкаже как му е минал деня. Тогава разбрах, че това е човекът за мен”, разказа Елвира. Тя разкри за избраника си, че футболен анализатор.

Въпреки че отпадна от надпреварата за сърцето на Виктор, Елвира е щастлива от участието си в „Ергенът”, защото според нея не се е изложила, а освен това е останала в добри отношения с останалите жени в шоуто. Тя е доволна и заради това, че е преодоляла страховете си.

„Аз съм от малко село, на по-свитите хора им е по-трудно”, призна чистосърдечно Елвира. За нея е особено важно и че родителите не са били разочаровани от участието ѝ в „Ергенът”.

Колкото за признанието си, че до влизането си в шоуто не е имала интимна връзка, Елвира обясни, че просто не е могла да излъже за такова нещо.

Източник: Вихрогон

Какво мислите?

Be the first to comment on "Елвира от „Ергенът“ стана идол на девствениците в цяла България"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*