Горещи новини

Дана от Фермата участвала и във „Фермер търси жена“! Вижте как изглеждаше тогава:

Дана от Фермата участвала и във „Фермер търси жена“

Дана от Фермата не за пръв път участва в риалити формат, разбра На Кафе

Фермата“ не е първото риалити, в което участва Дана Русева от Сливен. „Алфа мъжкараната“, каквато самата тя се определи във визитката си, има телевизионен опит с „Фермер търси жена“. 26-годишната фенка на Левски си е пробвала късмета във втория сезон, излъчен през 2015 г.

Във формата Дана се бори с още три дами – Бистра, Божидара и Виолета за сърцето на младия фермер Петър Диков. На финалната права обаче зърнопроизводителят от Генерал Тошева предпочете Божидара за сметка на Дана.

Дана от Фермата

Снимки: VBox7

Устатата сливналийка е доста придирчива спрямо мъжете. На влизането си във „Фермата“ Дана направи чутовна антиреклама на силния пол в Сливен. Тя обяви пред цялата нация, че мъжете под Сините камъни са Ганьовци, че не стават за нищо и само командорят, че единственото им занимание било да пият ракия и бира пред блоковете и че никога няма да се омъжи за свой съгражданин.

Все пак има един мъж, на когото Дана Русева се възхищава. Нещо повече – той е детската й любов, която обаче все още не е утихнала. Обектът на обожание на най-малката фермерка е легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо. Още 5-6-годишна малката Дана се влюбила в голмайстора на сините, като безнадеждната й любов още не я напуска.

„Една 19 годишна детска любов. Единственият мъж, който толкова години не ми излезе от сърцето. Един мъж с характер, хъс и изключителна харизма“, пише като коментар под своя снимка с Гонзо брюнетката с буреносен характер.

Дана, която освен, че се изявява като модел, прави и футболни прогнози, като често е гостувала в Дискусионон клуб „Седмиците“ по „Евроком“. Случвало се е дори в студиата компания да й прави и нейният несбъднат любовен блян.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Дана от Фермата участвала и във „Фермер търси жена“! Вижте как изглеждаше тогава:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*