Горещи новини

Ген. Мутафчийски отново разтърси със силни думи! СНИМКИ

Ген. Мутафчийски отново разтърси със силни думи! СНИМКИ

Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА).

Това заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който в навечерието на светлите християнски празници посети Катедрата по инфекциозни болести и благодари на екипите за неуморния труд през тази тежка година.

Ето посланието му:

„Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това не са просто формални думи. Гордея се изключително много с вас.

Толкова много хора преминаха през тези две клиники и най-важното, което споделят е: „Kакви са тези хора, това са извънземни?! Как могат 9 месеца да работят с тези скафандри и да не загубят добрата дума, да не загубят усмивката – по очите ви виждат, че се усмихвате.

Това човешко отношение се реплицира от всички, които преминаха през тези звена. Поздравления за човещината, за духа на единство и колективност, които са изключително рядко срещани в днешно време.

През тези месеци на изпитания вие показахте, че мислите един за друг, не само като колеги, но и като приятели. Благодаря за чудесната работа, която вършите. Весело посрещане на празниците, пожелавам ви да сте живи и здрави вие и вашите семейства, и още много успехи занапред. Гордея се с вас!“

<

div data-href=“https://www.facebook.com/mma.vma/posts/4055518051138842″ data-show-text=“true“ data-width=“500″>

ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ЕКИПИ – ЕМБЛЕМА И ГОРДОСТ ЗА ВМА! Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това…

Източник: Блиц

Какво мислите?

Be the first to comment on "Ген. Мутафчийски отново разтърси със силни думи! СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*