Горещи новини

Баба Ванга предрекла войната: Тези дни ще са съдбовни за човечеството!

Баба Ванга предрекла войната: Тези дни ще са съдбовни за човечеството!

Пророчицата на България Вангелия Гущерова отново позна началото на съдбовно събитие за страната и света – именно на 22 февруари Владимир Путин нападна Украйна.

На 22 февруари руският президент призна Донецката и Луганската народна република за независими държави и изпрати незабавно руски миротворци в отцепените райони. Ден след това Русия нападна Украйна.

“Стойте си вкъщи на двете най-важни дати през 2020 и същите дати през 2022 г. – 22 февруари и 22 декември. Тези дни ще са съдбовни за човечеството. Бъдете смирени и се молете.” Това изрича петричката пророчица Ванга пред журналиста Сергей Кастарной година преди кончината си през 1996 г.

Руснакът разказа спомена си за Вангелия Гущерова по руската телевизия. Според него датите, които посочва пророчицата, са важни за България, защото се “оплита” съдбата й с тази на целия свят. През цялото време на разговора журналистът бе свързан към детектор на лъжата, който показа, че казва истината за срещата си с Ванга.

И докато на датата 22 февруари официално бе регистриран първият случай на коронавируса в Италия, то на 22 февруари преди дни наистина бе дадено началото на евентуална война, която може да въвлече целия свят в действията си.

“На небето ще се наблюдава съвпад на две планети – Юпитер и Сатурн, като при раждането на Исус Христос. Тогава и Витлеемската звезда ще изгрее. А щом се роди Спасителят, ще започнат нови катаклизми след 2020 г.”, предрича пророчицата пред руския журналист.

Ванга, освен че е предричала трудни дни за човечеството, е споменала пред Кастарной и че ще настъпят “последни времена”, защото “прекалено много хора обитават тая Земя”.

“Не останаха души отвъд. Все повече се въплъщават, за да се чистят “плевелите” в тях. Разбирате ли? Но и на това иде краят. Затуй са “последни”, споделя руснакът.

“Ванга никога не споменаваше точна дата в предсказанията си. Тези две дати тя ги свързваше със славянския календар. Винаги говореше около нещо, но този път ме изуми с точните цифри, които повтори”, уточнява журналистът по руския канал.

Според него за Вангелия Гущерова всяка година имала своите особености относно енергийното състояние на човека и заобикалящата го атмосфера, тъй като точно от 2020-2022 г. започва изместването на магните полюси и закономерностите на много събития щели да бъдат нарушени.

“За останалия свят от тази година ще започнат войни от локален мащаб за отделни територии, ще има затопляне на отношенията между нашите два народа, както и между други държави, защото, както казах, това е годината на паяка, който плете своята паяжина, т.е. ще се изграждат връзки. Заедно с това ще има повишена активност на хората – митинги, протести, хората ще се борят за правата си. Така ще е чак до 3000 година”, споделя още руснакът.

Сергей Кастарной разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война, но пак е уточнила, че има вариант да не се стигне до голямо унищожение на планетата, ако стане чудо и човечеството се промени. Казваше:

“Ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери”, допълва Кастарной.

Какво мислите?

Be the first to comment on "Баба Ванга предрекла войната: Тези дни ще са съдбовни за човечеството!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*